Hoofdsponsors

Een Grouwster Vlet is alles behalve standaard. Het enige dat standaard is, is het gebruik van de beste materialen. Het bijzondere van een Grouwster Vlet is dat deze volledig op maat wordt gebouwd en zal voldoen aan al uw wensen.
Zelfs na meer dan 30 jaar productie is nog iedere Vlet uniek. U wordt nauw betrokken bij het ontwerp van het interieur van uw Vlet. Met ons vakmanschap geven wij invulling aan uw wensen. Het is een mooi proces om een Vlet te creëren die generaties lang te bewonderen zal zijn op de Europese wateren. Wij gaan continue mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, uitvoering, houtsoorten en interieur.
Uiteraard beschikt iedere Grouwster Vlet over uitstekende vaareigenschappen. Service speelt een belangrijke rol binnen onze jachtwerf in Grou. Ons team weet altijd een kwalitatief hoogwaardig product te maken.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Grouwster Vlet? Wij staan u altijd bij met gedegen advies.
Kom langs op onze werf of neem contact met ons op.

Grouwstervlet.nlHet bestuur van de Grouwster Vlet Club heeft met Kuiper Verzekeringen overeenstemming bereikt over een ‘clubkorting’ van 10% op de bootverzekeringspremie voor de leden van onze vereniging. Wij hebben niet voor niets juist deze firma benaderd: Jachtwerf Grouwster Vlet heeft namelijk al jarenlang goede contacten met de in bootverzekeringen gespecialiseerde Kuiper.
De ervaring leert dat eventuele schade altijd snel, correct en in goed overleg wordt afgehandeld.
Meer informatie is te vinden op onze website.

Kuiper Verzekeringen

Onze vereniging werkt met e_Boekhouden.nl